Due to our holidays, it is not possible to collect orders from week 29 to week 32.

Stenen picknickset

De mooiste stenen picknicksets van HeBlad

Zet u in uw openbare ruimte een picknickset zeer, dan wilt u dat deze er niet alleen mooi uitziet, maar ook zeer duurzaam is. HeBlad is gespecialiseerd op dit gebied. Wij vervaardigen meerdere modellen stenen picknickset, die een verrijking zijn voor elk park, speeltuin of schoolplein.

Voor een picknickset steen gebruiken als materiaal

Wij hebben er jaren geleden voor gekozen om steen te gebruiken als materiaal voor ons straat- en parkmeubilair. Die keuze was snel gemaakt. Steen is per slot van rekening onverwoestbaar, maar als het op de juiste manier bewerkt is ziet het er toch strak en stijlvol uit. Neem bijvoorbeeld onze stenen picknickset Romana. Voor deze in drie uitvoeringen verkrijgbare picknickset steen gebruiken was een logische keuze. Op deze manier konden we de set namelijk uit een enkel stuk beton gieten, waardoor de set geheel onverwoestbaar is. Hij bestaat uit een tafel, vier banken en een onderplaat. Dankzij deze onderplaat staat de picknickset op elke ondergrond zo stevig als een huis.

Andere modellen stenen picknicksets

De Romana is niet de enige stenen picknickset die we voor u in de aanbieding hebben. We hebben onze standaard picknickset in verschillende uitvoeringen, in natuurlijk beton of antracietlak. We hebben daarnaast ook een ovalen picknickset, of een extra groot XL-model waar wel 24 personen tegelijk aan kunnen zetten. Voor elke wens staat er wel een stenen picknickset in ons assortiment. Deze sets komen we dan zelf met een van onze vrachtwagens bij u langs brengen. Hierna wordt de set door onze ervaren mensen gemonteerd. Ze doen dit werk al jaren, en hebben al door heel Europa ons straatmeubilair neergezet.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt hebben over elke picknickset steen die we in de aanbieding hebben, dan vindt u op onze website alle gegevens die u nodig heeft. Klik in de knoppenbalk bovenaan het scherm op Picknicksets en u krijgt een foto-overzicht van alle modellen die we in het assortiment hebben. Kies een set die u aanspreekt en u ziet een gedetailleerd overzicht van alle beschikbare informatie over deze set. U vindt hier dan ook een productblad en een Detailtekening. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen. We kunnen dan samen bekijken wat uw wensen zijn en hoe we u van dienst kunnen zijn.