Due to our holidays, it is not possible to collect orders from week 29 to week 32.

Picknickset

Mooie, vandalismebestendige picknicksets van HeBlad

Picknicksets zijn al vele jaren een bekend onderdeel van het buitenbeeld. Loop maar eens een bos of een park in en de kans is groot dat u daar een picknickset tegenkomt.
Er hebben door de jaren heen heel wat innovaties plaatsgevonden op het gebied van picknicksets, en bij HeBlad vindt u een grote hoeveelheid modellen.
We produceren bijvoorbeeld niet alleen maar rechthoekige picknicksets, maar ook ovale modellen, sets die toegankelijk zijn voor rolstoelen, extra lange modellen maar ook picknicksets met spellentafels daarin opgenomen.
De tafels worden bij ons in Hapert geproduceerd en vanaf de werkplaats gratis bezorgd in Nederland.

Picknicksets in meerdere soorten en maten

HeBlad verkoopt een groot aantal verschillende soorten sets om op te picknicken. De sets bestaan uit een tafel en een aantal banken en zijn ideaal geschikt voor buitenplaatsen, zoals parken, marktpleinen en schoolpleinen. We verkopen sets in standaard uitvoeringen, maar ook DeLuxe modellen. De standaard modellen zijn voorzien van betonnen zittingen, waarbij we een aantal modellen verkopen die in antraciet zijn gelakt. We hebben dit model voor u in een gewoon rechthoekig model, maar ook ovaal of extra lang. De Deluxe modellen zijn voorzien van zittingen van bamboe. Dit materiaal is dusdanig bewerkt dat het zeer duurzaam is, om precies te zijn zelfs de duurzaamheidsklasse 1.

Speciale modellen voor de ideale picknickplek 

Meer informatie en referenties

Overweegt u een picknicktafel bij ons aan te schaffen? Neemt u dan gerust eens een kijkje op onze website. Hier vindt u alle informatie over de tafels die u nodig heeft, en uiteraard kunt u hier ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Op onze site vindt u ook vele referenties van tevreden gebruikers. U kunt bij elk van deze referenties ook foto's zien van de sets op hun nieuwe plek. Zo krijgt u een goede indruk hoe de set er ook op uw locatie uit kan zien!