Due to our holidays, it is not possible to collect orders from week 29 to week 32.

Tafeltennistafel buiten

Heel Nederland speelt tafeltennis op de buitentafels van HeBlad!

De kans is groot dat u op een schoolplein, of in een speeltuin, wel eens een tafeltennistafel heeft zien staan. HeBlad is de grootste op het gebied van de buiten tafeltennistafel, we maken deze tafels al sinds 1994, en hebben meerdere modellen in ons assortiment. Van de klassieke groene wedstrijdtafel tot een blauw kindvriendelijk model met afgeronde hoeken. We hebben zelfs een tafel die helemaal rond is!

Is een buiten tafeltennistafel wel bestand tegen de elementen?

Misschien vraagt u zich nu af of een tafeltennistafel buiten wel bestand is tegen alle weerelementen. Daar hoeft u zich bij ons geen zorgen om te maken. De tafels die HeBlad maakt zijn allemaal gemaakt van zeer stevig kwaliteitsbeton. Daarnaast zijn de tafels uit één stuk beton gegoten, en bevatten zodoende geen losse elementen. Zelfs het netje hoort bij ditzelfde stuk beton! U begrijpt, elementen zullen geen enkele invloed hebben op de tafels. En dan hebben we het niet alleen over natuurlijke elementen, de tafels zijn ook volledig vandalismebestendig.

Een tafeltennistafel buiten plaatsen is goed voor kinderen

Elk kind heeft een dagelijkse hoeveelheid buiten spelen nodig. Een tafeltennistafel is een mooie combinatie tussen sport en spel. De kinderen leren hiermee ook hun inzicht te trainen. Het is echt een spelletje dat op meerdere vlakken goed is. Speciaal voor op schoolpleinen hebben we een model ontwikkeld met afgeronde hoeken, zodat ook de veiligheid van de kids gewaarborgd is. Door het formaat van de tafel valt deze ook te bespelen met meer dan twee kinderen tegelijk. HeBlad heeft elk jaar een speciale wedstrijd waarmee scholen zo'n mooie tafeltennistafel kunnen winnen. Meer informatie hierover vindt u elders op onze website. 

De buiten tafeltennistafel van HeBlad, niet alleen populair in Nederland

Inmiddels staat onze tafeltennistafel buiten op schoolpleinen door heel Nederland. Bij elk model tafel dat we in ons assortiment hebben kunt u een flinke lijst referenties vinden van tevreden gebruikers, meestal voorzien van foto's. Op deze foto's ziet u hoe de tafel er uitziet op de verschillende locaties. Maar, u vindt onze tafels niet alleen maar in Nederland. Onze vrachtwagens rijden door heel Europa, naar landen als België, Duitsland, Noord Ierland, Denemarken, Luxemburg en Frankrijk. Heel Europa weet dat een buiten tafeltennistafel van HeBlad een garantie is voor jarenlang onbezorgd spelplezier!