Tafelvoetbalspel outdoor​

Op zoek naar een leuk element voor een schoolplein of speeltuin? Kijk dan eens op heblad.nl, de website waar u allerhande originele speelattributen vindt waar u elk speelterrein mee opvrolijkt. We verkopen niet alleen tafeltennistafels voor buiten die nagenoeg hufterproof en weerbestendig zijn, we hebben ook andere binnenspellen naar buiten gebracht. U kunt daarbij denken aan onder andere een schaaktafel, maar ook bijvoorbeeld onze pionnenspeltafel en ons outdoor tafelvoetbalspel. Net als onze andere producten is laatstgenoemde ook geheel gemaakt van beton. Het is zelfs uit een enkel stuk beton vervaardigd, zodat het met geen mogelijkheid verplaatst of beschadigd kan worden door vandalen.

Een tafelvoetbalspel outdoor gebruiken

Op onze website vindt u een groot aantal referenties van tevreden gebruikers van onze speeltoestellen. Zo staan er ook vele referenties op van scholen waar ons outdoor tafelvoetbalspel is geplaatst op het schoolplein. Bij meerdere van deze referenties staan foto's waar u op kunt zien hoe goed ons tafelvoetbalspel outdoor te gebruiken is. Bij ons outdoor tafelvoetbalspel hoeft u zich er geen zorgen over te maken dat er snel iets kapot gaat. Niet alleen is deze uit een enkel stuk beton gemaakt, maar daar komt bij dat alle overige elementen gemaakt zijn van roestvrij staal en geharde kunststof. Het gaat hier om bijvoorbeeld de stangen waarmee de poppetjes gedraaid worden, alsmede de poppetjes zelf.

Meer informatie over onze producten

De producten van Heblad hebben een goede naam in heel Europa. We hebben door heel Europa onze outdoor spellen op schoolpleinen en in speeltuinen staan. Wilt u meer weten over de kwaliteit van onze producten? Kijkt u dan eens op onze website, te vinden op heblad.nl. Deze staat vol met informatie over elk van onze spellen, maar ook onze picknicktafels en banken. Meer weten over een van onze producten? Neem dan gewoon eens contact met ons op. We staan u graag te woord om u meer te vertellen over welke mogelijkheden we u allemaal te bieden hebben. Samen bekijken we welk product het beste bij uw schoolplein of speeltuin past.